perjantai 1. syyskuuta 2023

Miehittäjä-Ryssän sotarikosten kohteena Ukrainalle taattava täysi oikeus iskeä ns. ostetuilla / lahjoitetuilla länsimaisilla aseilla moskovan oblastin miehittäjän sotarikoksissä käyttämiin varastoihin tukikohtiin eli sellaisiin strategisiin kohteisiin, joista edistetään sota- ja terroritoimia Ukrainassa

Europarlamenttiehdokas Seppo Lehto kävi jälleen uimassa 1 km Tampereen maauimalassa 30.8.2023 Tervetuloa muutkin vielä on kesää jäljellä 
https://Eurovaaliehdokkaanne-Seppo-Lehto.blogspot.com

Miehittäjä-Ryssän sotarikosten kohteena Ukrainalle taattava täysi oikeus iskeä ns. ostetuilla / lahjoitetuilla länsimaisilla aseilla moskovan oblastin miehittäjän sotarikoksissä käyttämiin varastoihin tukikohtiin eli sellaisiin strategisiin kohteisiin, joista edistetään sota- ja terroritoimia Ukrainassa.

Näitä ovat esimerkiksi pitkän kantaman ohjusten ja rakettien lähetysalustat sekä ammus- ja muut huoltokuljetukset.

Ukrainan junnaava vastahyökkäys on jatkunut kesän 2023 ajan, mutta sen tulokset ovat toistaiseksi olleet pieniä ja tappiot suuria, vaikka jälkimmäisistä ei julkisuuteen oikein kerrotakaan. Ei ole Ukrainan etu paljastaa tappioitaan. 

Nämä usa-, ranska-, etc tahot ovat lapsellisen sinisilmäisiä Ryssän / Moskovan oblastin tavalle toistaa pakonomaisesti veristä historiaansa aina uusiin kohteisiinsa.
– Toisin kuin Saksa toisen maailmansodan jälkeen, ei Ryssä ei ole koskaan joutunut tekemään tiliä verisen, totalitäärisen stalinistisen menneisyytensä kanssa.
Kyseessä on jo pitkään todettu olevan "imperialistinen roistovaltio", jonka aggressio jatkuu, kunnes se kohtaa riittävän vastavoiman.

Sota ei diplomatialla lopu, joten moskovan sotarikollisen taho on hävittävä sota.

Vain totaalinen moskovan imperialismin hajoaminen on mahdollisuus rauhaan ja kestävään Uralin tämän puolen rauhoittumiseen. 


Seppo Lehto europarlamenttiehdokas 2024 


-----------------------
--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti